söndag, mars 30, 2008

hemma igen.

21:45

äntligen hemma. skönt att vara här igen efter 5 timmar i bil. skål med pärongröt bredvid mig, jag jag har lagat mat tills imorgon middag, plockat ut blodpudding från frysen och slängt in en tvättmaskin. det ser ut som kriget här inne, men jag tänker icka städa alls innan mina sängben kommit på. känns som totally waste.

helgen har varit Västerås och hjälpa kusiner att flytta. jag har varit ett mensmonster med osamarbetsvillig mage och inte alls särskilt solsken någonstans. hjälpte till att bära och flytta och grejer på lördagen, och sen efter lunch fanns det tydligen inget att göra, och jag försökte fråga efter något att göra, men icke. då satte jag mig i soffan och surade. efter en stund kom lillebror och den lilla klunsen (över 1.80 cm going-to-be-17-åring) la sigtvärs över soffan med huvudet i mitt hörn av soffan i mitt knä och jag log såsom jag bara gör av broderskärlek. sen pysslade jag med att massera hans hårbotten&axlar samt pilla i hans hår i typ 45 minuter. som en jäääättestor katt. oerhört lugnande. kvällens bästa moment. <3

idag har jag cyklat i en vårsoligt Västerås ner till stan och hem från stan. jag har tänkt på min hållning hela dagen sen pappa klagade på mina knutiga axlar igår och nu har jag nog skaffat mig träningsvärk i ryggen istället. :P det är nog bara en vanesak. :) det blir ganska tidig sänggång för mig. mensmonster kombinerat med förkylning genererar ingen enorm pigghet precis.

Inga kommentarer: