tisdag, februari 05, 2008

a voice to calm you down.

15:56

föreläsningen idag var något utdragen och om inte föreläsaren hade stått och pratat om relativt oväsentliga saker i en halvtimme först hade vi kunnat komma därifrån bra mycket tidigare. men men. jag följde Rosa till stationen, vi pratade framtida jobb innan vi skildes åt och jag gick och handla mat. lite lack of havregryn och frukt osv. och det är inga bra indikatorer i mitt kök. hittade kikärter också, men glömde köpa fil. hmm. får försöka antingen komma ihåg det tills imorgon eller köpa det ikväll. inga rågflingor heller. men kikärter. jag ska göra falafel. :)

jag har suttit en stund både nu och innan mitt besök kom&gick med att räkna på lite siffror och budget. inte det roligaste, men vuxet och nyttigt och det är ju alltid en fördel om jag kan hålla lite koll på vart och hur mina pengar tar vägen någonstans. sen är jag för kontrollfreak gällande pengar och ekonomi för att bara inte tänka på det. :)


jag kanske blir upptagen hela onsdag och torsdag. jag hoppas det. nu ska jag ha mellanmål i magen och sen laga mat. Bästa raggets linsgryta med spenat, ris och libabröd. gooodis!

1 kommentar:

Julia sa...

näe ska vi ses bästa vännen min? pussi!