torsdag, januari 10, 2008

pirr i magen och update. :)

23:38

jag vet inte riktigt vart jag ska börja, det känns som det har hänt otroligt mycket under de senaste fyra dagarna. men okej, jag ska försöka börja med det uppenbaraste - jag har offeciellt flyttat hemifrån. bor numera i Kviberg i min underbara etta på 25 kvadrat med mitt älskade träd på väggen och mina murgrönor som gardiner bara de får växa lite till. jag har klätt skåpsluckorna i köket med tyg och satt upp en del av mina vykort och sånt annat jag hade på väggarna när jag fortfarande bodde hemma. jag har inget duschdraperie. jag har mat i kyl&frys&skafferie. min säng är för stor för min alkov så jag får skaffa andra sängben istället. och jag trivs. jag trivs så in i bomben och sover som en gris på nätterna (när jag väl sover. börjat göra andra saker istället.) jag känner mig ansvarsfull och kompetent och vuxen. fina grejer. :D

och sen är det något annat. något sakta framsmygande som jag knappast ens varken vågar erkänna eller hoppas på. för bra för att vara sant ungefär. men det är där. och jag är glad.

jobbat idag. registrerat Internet. dansat funk (me looove! <3). tränat handboll. imorgon är det jobb igen. klockan sju. snuskigt tidigt. därför ska jag duscha och nanna nu.

Inga kommentarer: