onsdag, januari 30, 2008

nu är onsdagen snart över.

22:28

jag hade ett helt sjukt bra löp-pass imorse där jag sprang till hemifrån till Partille centrum (ca 5,7 km) på knappt en halvtimme. det gick fort! och jag blev knappt ens trött! hur gick det där till? spännande. jätteglad och känner mig ytterst positivt upplyft av att löpningen funkar så bra som den gör. :)

idag har mest varit löpningen, pyssla lite hemma, åka in till stan och gå i butiker, träffa Bus (big <3) och sen se handboll på kvällen. urkass match by the way. vill jag se 6 killar utföra individuella prestationer i en timmes tid tittar jag på friidrott, inte handboll. jag fick träffa farf dock. det var bra. :)

onsdagen är snart över, imorgon är det torsdag och i och med att jag har saker att göra hela dagen räknar jag med att den kommer vara ganska snart överstökad. mor kommer hem till mig imorgon, vi ska gå vilse lite i skogen här i närheten och jag ska förhoppningsvis bjuda henne på lunch om hon låter mig. sen skola, stan och jag ska komma ihåg att låna böcker också. sist på agendan för kvällen står träning och sova. sen är det äntligen fredag. :)

Inga kommentarer: