tisdag, januari 29, 2008

havreflarn.

12:13

icke utbetalda studelån+bidrag är nog för att vem som helst ska börja bita på naglarna igen. tack och lov har jag ändå lite extrabudget eftersom jag jobbar, men hallå? ge mig mina pengar?!

jag har kommit på mig själv i att tänka i blogg/skrivformat när jag tänker ibland. jag har inte så mycket lust idag, dagen är grå och lite småtråkig, men har blivit bättre av telefonsamtal och lunch hemma hos farm&farf. och krama pappa. gahd, jag längtar efter Stor Bror tokmycket. och Bästa Strulet. med lite tur kan vi nog få till något på torsdag - jag ska kika scheman och hoppas det går vägen.

jag ska till Lund i helgen är det bestämt. det gör mig glad och ger mig en viss lätthet och svikt i steget och ett litet leende i mungiporna. jag saknar Sanna&funken och vill dit på torsdag, men kan Bästa Strulet då får det stå tillbaka. jag vill krama henne och skratta och prata halva meningar.


just nu --> jag växer och knoppas, slår ut och blommar. här händer det grejer känns det som. jag har hittat min "Halleluja liksom" och surfar på en våg av aha!-upplevelser, trots att jag måste ha läst den boken över tjugo gånger nu. och imorgon är det jag och plugg och Bus.



avslutar med citat:
"tycka att det är lite typiskt oss
lite som vigselring eller
likadana tatueringar på hälarna skulle vi aldrig få för oss
men havreflarn
och älska väldigt långsamt uppe på garderoben
ramla ner oss
kort sagt ramla ner och slå oss
och tycka om oss
"

Inga kommentarer: