fredag, december 28, 2007

överbliven tid.

13:54

haft mycket trevlig fika med Manu, Banana och lite senare även Bananas pojke (som ni nog märkt har jag nick för de flesta av dem jag skriver om. dock inte kommit på nåt passande nick till honom än, därför får han heta som han gör.) jag fick en stundens invigelse och beställde varm choklad med grädde och mashmallows - ljuvligt gott. åt pasta med rökt lax och en morot som jag hade med mig. blir alltid lite nervös av att äta medhavd mat på kafé, det känns som någon antingen kommer komma och spänna ögonen i mig och undra vad fan jag sysslar med, eller helt sonika bara ta min mat/slänga ut mig. även om det aldrig hänt, har aldrig ens blivit tillsagd.

sitter på Café Ritazza, eftersom jag upptäckte när jag hämtade ut min biljett, att mitt tåg INTE går runt klockan två, utan istället snarare runt klockan tre. 14:50, för att vara mer exakt. när jag upptäckte det hade jag ett sånt där moment när man känner hur alla krafter bara rinner ur kroppen och allting känns tokjobbigt och man vill bara slänga sig i en hög och skrika som en liten unge, bara för att få ut frustrationen. så gjorde jag dock inte, det är inte så konstruktivt att följa alla sina impulser. :P däremot stod jag och stönade tyst för mig själv ett tag om vilket dumhuvud jag är som inte dubbelkollade tiden jag skulle åka, ect ect. sen gick jag hit och hittade en dator, planera att slösa bort lite tid på meningslös surfing. det går ganska bra hittills. :) jag skulle även kunna gå till någon av affärerna som finns här i Centralen, men risken är tyvärr överhängande att jag gör av med pengar då, och inte bara tittar, och jag gjorde av med nog i onsdags på min übershoppingrond med Banana då.

dock finns det ju inget som säger att jag inte kan titta på saker på nätet, eller hur? kan verkligen inte komma på något annat att göra... - eller vänta, jag kan googla efter Nemi-strippar. ja, det låter bra. :)

(och efter att jag slutat skriva där och tryck på "publicera inlägg" fick datorn för sig att packa ihop och lägga ner internetanslutningen och jag höll på att få total psykbryt. lyckligtvis, eller olyckligtvis, det beror på hur man ser det, är jag van vid krånglande fanskap till datorer, så jag hade ändå kopierat allt jag hade skrivit och behövde bara klistra in det igen. men ändå. jag slår vad om att tåget säkert är sent. maah. jag vill ha ett tågsäte och sova.)

Inga kommentarer: