söndag, november 04, 2007

today, a sunday and a remedy.

21:00

maskerad igår - jag var svart katt. inte en skanky, porrig katt, utan en katt emd morrhår, naglar, svans, öron och ytterst svart ansikte. jag gick omkring och fräste och kurrade om vartannat och hade vrålkul. kvällen var bra och runt tvåtiden gick jag och Mikkis och la oss i hennes säng, jag avsminkad och iförd ett helt ljuvligt typ satinattlinne med vit botten och rosa rosenknoppar på. jag kände mig jättefin. :) sen låg vi och pratade i typ en timme innan vi somnade.

idag --> frukost hemma hos Banana, en kaffebryggare som inte fungerade och jag störde Banana och Mikkis i deras pluggande en stund innan jag gick hem. hemma har jag inte gjort så värst mycket. ätit trerätters söndagsmiddag med créme brulée till efterrätt, tittat lite på handboll och förberett mig för redovisningen imorgon. stått och redovisat för lyssnande mamma, pappa och morföräldrar, fått tips och skrivit rent vad jag ska säga.


pratade med pappa förut om att min tränare har hamnat på dummare-än-tåget-listan och blev ledsen och det känns vansinnigt okonstruktivt. jag vet inte hur många gånger jag har gråtit för det här och när jag satt där i soffan med trygg pappa bredvid mig och grät så kände och sa jag det - "Jag ger upp snart, jag orkar inte. Handboll är det roligaste jag vet och de förstör det för mig." mamma kom in och undrade och pappa berättade och mamma sa: "Det kan ju inte fortsätta såhär. Det kan ju inte vara meningen att hon ska sitta och gråta varje vecka." och nej, det är inte såhär det ska vara. HK Backa spelar mot Aranäs på söndag. jag ska till hallen och kika och se hur dem är. om det ser hyfsat ut så ringer jag och pratar med dem. jag har svårt att tänka mig att det kan bli värre.

Inga kommentarer: