onsdag, november 14, 2007

take of both you're shoes and clothes, I'll follow.

14:57

mamma och jag har varit och tränat gym - det gick bra och äntligen har jag banat in på både latsdragen och marklyften. kände verkligen hur det jobbade i ryggen idag. mums. <3 vi körde lite grann på crosstrainern också. fördelen med dem är ju (även om de är gräsligt tråkiga) så är det i alla fall "platt" löpning som passar bäst för knäet nu. det är liksom lite problem med att hitta platta löpspår. vem vill ha platta löpspår? det är ju urtråkigt. :P


oh well. efter dusch åkte vi till Mölndal och åt sushilunch. hemma upptäckte jag att SGS-brevet med kontrakt och grejer har kommit. skrivit under och ska skicka iväg det vid läpmligt tillfälle. ska skicka in CSN-papper på samma gång så jag kan få pengar att betala första hyran med. wow. det känns så spännande. :) måste kika elbolag och göra lostor och börja packa och grejer. ska kika på lägenheten på söndag. yay. :)


till Kungsbacka bibliotek vid fyra med mamma och sen handboll efter det. hmm. måste börja tänka packning och att få något i magen innan dess. tjing. :)

Inga kommentarer: