onsdag, november 21, 2007

Lately we’re running out of time, aren’t we?

22:17

träningen idag lite lattjo och inte så seriöst. ganska skönt i och med att jag var rätt död i kroppen innan. dock blev jag arg på mig själv för att mina passningar inte satt där jag ville att de skulle sitta. fast jag är löjligt glad över att knäet knappt har gjort ont alls på typ två dagar. jippiyay. :)

fick en hel del planerat till mina småflickors träning på lördag. det är spännande och svårt och utmanar verkligen fantasin att få saker och ting att bli tekniskt korrekta och samtidigt lekfullt. i en och en halv timme. håhå jaja. tur att vi är två som delar på det.

ingen handboll för mig imorgon eftersom det är match och jag inte är uttagen till laget (SUPRISE SUPRISE! fan vad trött jag är på det. känns som jag bara spelar sämre och sämre när jag väl spelar på träningar.), så jag tänker göra något av det bästa jag vet på kvällen smita iväg på funk med Mikkis och Banana. över en timme av underbart sprudlande Sanna och så Lollo såklart och Elisabeth och Elin och alla som är där. det väger upp ganska bra, min endorfinmätare kommer slå i taket. :)


"Grey's Anatomy" förut ikväll, jag satt på golvet framför TV:n nyduschad i nattlinne, mjukisbyxor och sovsockar invirad i filt och åt äpplegröt och drack fruktte. jag är verkligen sucker för den serien. tänkte på det förut när jag gick hemmåt från träningen, kärlek och sådär. en kompis och jag diskuterade (ämnet har tyvärr blivit censurerat pga. bloggläsares klagomål. :P) igår och påpekade att jag vet i alla fall att jag är grym, det vet jag inte om killen ifråga, och han tyckte att man missar ju liksom ändå en del, goset innan och efter och så, och det kan jag i och för sig hålla med om. den börjar väl så sakteligen växa fram igen, den där känslan av att vilja tycka om någon annan igen, men samtidigt ligger den lilla oron och gnager i bakhuvudet om att jag pallar inte med något som kraschlandar i slutändan. jag vet, det är rätt destruktivt att tänka så. carpe diem för sjutton! men det är inte alltid det lättaste. å andra sidan jobbar jag på det, och är inte rädd för att i alla fall pröva.

hmm. det blev visst lite känslomässigt svammel ikväll.
oh well, det finns väl tid för det med. :)
nu ska jag knyta mig, i hyfsat vettig tid for once. nattis. :)

Inga kommentarer: