torsdag, november 22, 2007

go make your next choice, be your best choice.

22:32

lagom seg föreläsning med den smårädda föreläsarinnan idag. yeye. saker och ting är enklare att plugga in om man redan hört dem en gång. ska försöka ägna en del av imorgon åt att skriva rent anteckningarna. tänker försöka vara lite mer plaerad gällande de kommande 8 poängen som är kvar, eftersom det känns som jag klarar mig bättre om jag inte försöker plugga in 8 poäng fysiologi på sista veckan. så, kontinuerlig återkoppling. jag tror det kommer hålla i minst två veckor i alla fall. :) (man ska vara realistisk.:P )

efter föreläsningen, lucnh, promenad och titta i inredningaffärer. jag har sett massa fint porslin och tunga, handblåsta glas i ljuvliga färger som jag vill ha. glasen kostar "bara" 159 kr styck så dem kan jag se i månen efter. men drömma går ju. :) runt fyra åkte jag hem till farmor, sa hej,bytte till träningskläder och slängde i mig lite mat, sen iväg ner på stan igen till Kaserntorget och en alltid lika bra timme med funk. massiv endorfinkick som utlovat. hade mina UFObyxor på mig och kände mig störtcool. (kände mig störtcool? jag menar jag var störtcool.:)) efter passet rusade jag hastigt iväg till tåget, åkte till Kungsbacka och såg sista halvleken av herrarnas match.

efter matchen snodde ett omklädningrum för att duscha (hade sprungit direkt från funken och var följdaktligen vrålsvettig) och det omklädningrummet råkade ligga vägg i vägg med herrarnas. helt plötsligt hör jag minst 12 stycken manliga stämmor skråla, "SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUULD!" på högsta volym, håller på att få hjärtstillestånd av förskräckelsen där jag står i endast underkläder och tittar nervöst på dörrarna. Jag låste den... väl? kollar bägge dörrarna, ja, det gjorde jag. det kändes ändå lite småläskigt att ha en hoper brölande killar invid, så jag duschar fort som attan och slänger på mig kläderna. kollar halva damernas match innan jag känner att jag vill åka hem.

nu är jag hemma. :)
på vägen från funken hade jag ett missat samtal som jag ringde upp och det var en högeligen upprörd Jesper (den riktiga) som hade vissa synpunkter på gårdagens blogginnehåll. summan av det samtalet kommer här - käraste bror, jag ber så mycket om ursäkt.
(jag satt och fnissade ett bra tag efter det samtalet. hihihi^^)
morgonpromenix imorgon, jatack.
annars är imorgon ganska oplanerad. skönt. :)

1 kommentar:

Ocke sa...

Jag förlåter dig XD