fredag, november 23, 2007

her voice is beyond her years.

18:27

morgonpromenixen imorse var skönt. bra start sådär. annars har jag ägnat dagen åt att försöka utreda min nukommna vuxna situation med att skaffa mig info om såna där nödvändiga saker som telefonabonnemang, hemförsäkring och vem fan är det som ska leverera el till mig? får jag välja vem jag vill? hallå, vad är det frågan om? kontentan av det hela har visat sig att Skype verkar vara en väldigt bra uppfinning, Swedbank ringer till mig när de kollat upp hur mycket jag måste betala för hemförsäkring (annars verkar det funka med Länsförsäkringar) och jag vet att Göteborg Energi är min nätleverantör och att jag har rätt att välja vilken elleverantör jag vill. phew. det tar på orken att vara vuxen och ha koll på saker.

efter lite lunch åkte mamma och jag till IcaMaxi för att inhandla nödvändiga tråkiga saker. nödvändiga tråkiga saker är saker som inte är kul att handla, typ toalettborste. nödvändiga roliga saker är typ porslin och glas. sånt tänker jag låta bli att inhandla och önska mig i julklapp/födelsedagspresent istället. :)
idag har inhandlats:
- 1 st osthyvel
- 1 st teklämma
- 1 set om pensel, stekspade, vips och pensel
- 1 st sax
- 1 st diskställ + diskborste
- 1 st vitlökspress
- 1 st toalettborste (klart tråkigast)
- 1 st potatisskalare
och dessutom en icketråkig sak som var 1 st mikrovågsugn som jag mycket raskt döpte till Owen. han kommer trivas hos mig tror jag. :) nu ska jag packa ner lite saker i flyttlådor.

1 kommentar:

Julia sa...

mm jag håller med dem grejerna är minst roliga att inhandla å inte särskilt upphetsande.. mm gröt, det är mat för en karl det :) jag gillar det å kommer mig för att äta det när inget annat orkas lagas..