fredag, oktober 12, 2007

lägg något svalt över min panna.

16:18

imorse trodde jag att vi började klockan nio och sprang stressad omkring som en yr höna på Pedagogen för att hitta till min sal. när det sen visade sig att vi började tio och inte nio hade jag inte ens ork att bli sur utan gick bara till biblioteket och satte mig och pysslade lite med en infobroschyr om fibrer jag ska skriva till VFU:n. intressant och ganska lättsmält första föreläsning (i betydelsen vi behövde inte antackna som små blå utan kunde sitta och lyssna och antecka det vi sjölva tyckte var intressant) men efterlunch hade vi gruppseminarie och sista timmen på det kändes bara som hon skulle hålla oss kvar så länge som möjligt tills klockan blev fyra. pratade i alla fall om stressrelaterad ohälsa och en av frågorna var vilka faktorer som påverkar studenter? efter ett tag var det massa uppe på tavlan och bara det var stressande. creepy.

nu är det helg i alla fall och jag ska göra den till en ostressad helg. jag började med att skippa träningen idag. jag tränade gym igår, har ingen lust eller ork idag och dessutom fortfarande ont i knäet. (smet till Apoteket på lunchen, så nu knaprar jag Voltaren. heja.) ikväll ska jag hem till kusiner och bara ha trevligt. imorgon är det bortsett från F98träning som jag försöker positivt tänkande peppa mig inför, rendez-vouz med Louice och vi ska inte göra så mycket alls. skogspromenad och sen bastu. varme och slappna av i trötta muskler. det kommer bli fab. söndagen ligger öppen och oplanerad. :)

hemma hos farmor&farfar nu och väntar på pappa och skjuts hem. iskallt ute idag, med kallt i luften och snålblåst, så mina händer var röda och frusna när jag kom hit. tinar upp dem runt en varm tekopp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Diskutera hälsa är mycket intressant och roligt, det gör vi mycket i vårt program :)