torsdag, oktober 04, 2007

klarblå höstdag.

15:45

första fysiologilektion med Claes avklarad - ja, det är alltid ett äventyr, hans lektioner. oh my.

käkade lunch runt kvart i ett och sen gick jag till Villerkulla och fikade med mina tjejer som tycktes ha överlevt sin tenta och fortfarande var någorlunda vid sina sinnens fulla bruk. de ville verkligen inte prata om tentan, men det är ju normalt beteende. har man ägnat en vecka åt att läsa in något så slipper man det helst ett bra tag efteråt.

jag ska hem till Mikkis på filmkväll ikväll, ska sova där eftersom tågen går dumt (rättare sagt går de inte alls efter klockan 00:15) på vardagar. försöker lista ut vad jag ska ha med min. sticker direkt ifrån träningen och ska träna efter skolan imorgon och behöver mat och ombyte och såna nödvändiga saker.

jag är trött i huvudet. om jag snabbar mig och packar saker hinner jag nog med att slumra några minuter på kökssoffan. idag på lektionen och på tåget hem var jag också trött och tankarna skenade iväg till saker som inte hade särskilt mycket med immunologi att göra, men som i gengäld var bra mycket roligare. fokus på det man gör kan vara bra har jag hört. :)


packa var det ja. :)

Inga kommentarer: