måndag, september 17, 2007

mitt i måndag.

12:39

igår glömde jag visst nämna ett härligt pass med Afrikadans på kvällens schema. jag hittade Sanna mitt på golvet också (hon är en av de coolaste människan jag känner. verkligen wow med stora bokstäver, hon och Lollo.), fick en kram och lite snabbuppdating om hennes helg innan vi tog plats och började. jag har inte tränat på hela veckan, kombination av krångligt knä och vrålförkylning, så jag flåsade på rätt bra och var rätt trött. men så skönt att äntligen få röra på sig igen. det blev precis som förra gången, jag svettades som en gris och stod slutligen i en egen liten pöl och halkade omkring. efter ett tag blev jag sur, tog av mig linnet, använde det till att torka golv och fötter emellanåt och dansade omkring i sportBH istället. funkade inte väldigt bra, det var fortfarande tokhalt och blött på golvet, men bättre än ingenting I suppose.

jag somnade som en stock igårkväll när jag väl lyckades stänga av "Grey's Anatomy" och komma i säng. vaknade imorse och ville inte alls gå upp (jag städade mitt rum häromdagen och bytte sängkläder och täckte, och det täcket jag har nu är sådär varmt och fluffigt och på morgonen ligger jag som i en kokong av värme&trivsel och vill nooo way gå upp. förödande men underbart.) men upp kom jag till slut. på tåget spillde jag kaffe på min nyinköpta vita tröja och gick skitsur till tågtoaletten med hopp om att tvätta av fläckarna. det fungerade faktiskt, så mitt humör hoppade uppåt igen. :) föreläsning hyfsat intressant och sen lunch i caféet samtidigt som jag läste en bok som jag beställt som kommit in. efter lunchen tänkte jag dricka kaffe, men jag tycks ha bristande kunskaper i det ämnet, för jag spillde först på boken, sen på bordet och slutligen hällde jag kaffe över hela vänsterhanden. begåvat indeed. till mitt försvar kan jag i alla fall säga att det inte kom något kaffe alls på tröjan. :P

nu sitter jag här och försöker undvika att plugga. det går väldigt bra tyvärr. Jesper kommer snart och stör mig också, det blir också fiiint. :)

Inga kommentarer: