måndag, september 24, 2007

du betyder inte allt, men det blåste aldrig kallt.

12:43

och nu är jag färdig med att skriva om artikeln. jag kan inte säga att jag la ner hela min själ i det, men den är skriven och jag har läst igenom den för att kolla att saker och ting verkar sammanhängande. det gör dem.

mamma bakar bröd nere i köket, jag sitter och snörvlar uppe vid datorn. vill ut på skogspromenad, men måste nog hålla mig hemma så att jag inte missar om vårdcentralen ringer. handbollen ikväll är tydligen inställd, så då slipper jag vara depp för att jag missar den.

igår var jag på Diamond Dogs och lyssnade på en kompis till Manu som spelade där. kanske inte riktigt min typ av musik (av typen rock åt det hårdare hållet och jag hörde knappt vad han sjöng. jag tycker om att höra vad som sjungs.) men alltid rolig att träffa Manu. när de hade spelat klart drabbades jag av akut trötthet och ville bara hem. oturligt nog för mig var det söndag och tåg som gick en gång i timmen och jag hade ingen lust att vänta alls, så jag ringde bror och bad på mina bara knän i telefonen att han skulle komma och hämta mig. det gjorde han.(jag ska försöka hitta på något bra åt honom för att han är det snällaste som går i ett par skor. <3) jag hämtade jacka och hittade och kramade Manu och begav mig på promenad mot Lisebergs station. luften var alldeles lagom och inga skrålande människor. jag gick i rask takt med musik i öronen och kvällen kändes en smula vemodig men ändå bra.

jag ska ner och se om jag få en nybakad macka ner i köket. måste iväg och köpa böcker sen också. min första så att säga litteraturtenta om typ en vecka och jag behöver plugga. jag har fått två lönespecifikationer med löner som jag inte förväntade mig att jag skulle få. oväntade pengar, det är bra. :)

Inga kommentarer: