tisdag, september 25, 2007

down by the corner.

18:42

hmm. jag har tråkigt. jag hinner egentligen inte starta upp något att göra heller, för jag ska åka iväg alldeles snart och då känns det meningslöst.

idag redovisade vi som sagt arbetet om social cognition models och ja, det gick väl. Linda berättade, Anna berättade och sen var det min tur. jag började förklara den grundläggande teorin bakom och mitt i alltihopa dyker det upp i huvudet: "Vad är det jag säger? Jag förstår inte vad jag säger. Jag kommer inte ihåg vad jag har sagt. Vad ska jag säga?!" och då fick jag lite panik och avbröt mig en stund. men jag överlevde, konstigt nog. vi försökte analysera varför man blir så nervös av redovisningar på lunchen, jag menar, vi har ändå gått i samma klass i över ett år nu. hittills har ingen bitit en eller skrattat eller på något vis varit taskig om man sagt något fel eller varit dålig. nervositeten borde rimligtvis lägga sig efter ett tag. det slutade med att vi konstaterade att vi helt enkelt hade dåligt attityd till redovisningar. (vi skyller allt på det nu. man blir helt körd av att gå samma kurs under en längre tid. när vi hade näringslära skyllde vi allt på lågt blodsocker - nu är det dåliga attityder. :P)

jag har fixat en grej åt min bror idag som han kommer dyrka maken jag går på för. tjoho. :) och idag ska jag ge detdär som jag filat och skrivit på till Sanna. jag hoppas hon tycker om det. usch, det är nervöst att ge bort någonting jag gjort själv.

Inga kommentarer: