onsdag, september 05, 2007

lite halleluja i blodet.

22:18

min dag idag känns i eftertänksamhetes tecken glad och bra. jag har läst igen all litteratur inför föreläsningarna imorgon och på fredag (och jag tänker strunta i om jag känner mig som överambitiös. jag går i skolan, jag avgudar marken min utbildning går på och jag tycker det är tokroligt att lära mig nya saker. jag läser allt jag kommer över.) och försökt att kika upp "Theory of planned behaviour" som jag och min grupp ska skriva om. jag har hela huvudet stoppat med attityder och intentioner och subjektivt hit och normer dit, plus en klick ätstörningar mitt i allithop. (det är en av föreläsningarna på fredag.) mitt huvud har varit måttligt späckat under dagen, men bra ändå.

jag har åkte med mamma&lillebror till Staduim i Kållered som ska upphöra och handlat två svettlinnen efter att mamma klagade på att mitt vita svettlinne som låg i tvätten var gult och luktade illa. duh, klart det luktade illa, jag hade ju tränat i det? men okej, gult behöver det nog inte vara gick jag med på efter viss diskussion. så nu ska det slängas (mamma tycks ha en passion för att slänga de av mina saker som hon tycker är för trasiga/fula/gamla) och jag ska ha på mig de andra istället. de är grå och svarta och det kommer inte synas om de är gula. :P

dessutom vart på Fysiken och tränat bänkpress i gymmet först, det gick riktigt bra. sen krafttag med Sanna och jag träffade Lollo i trappen in och vi tjattrade lite innan vi gick in. så fort jag satte foten på golvet inne i hallen hörde musiken kände jag bokstavligt talat hur kroppen alla celler började tillverka endorfiner och andrenalin och pumpa ut i alla min kropps vener, artärer och kapillärer. från passets början till slut svettades jag som en gris, hade svidande känsla i alla muskler jag använde och mådde helt underbart. det är som gratis Prozac att gå på Sanna-pass, Sanna is the shit, I tell you. :) ikväll har jag sen jag kommit hem pratat med Jullan min (VÄRSTA PARTY BLIR DET PÅ FREDAG! bara hon och jag. <3) med Bus och lagat mat. jag är lugn och med en härligt glad känsla i magen och lite halleluja i blodet.

och godnatt. :)

Inga kommentarer: