onsdag, augusti 08, 2007

Woohoo baby!

23:02

på morgonen - iväg till Kungsbacka för att träna och sen hem igen lagom för att hinna äta lunch, duscha och åka med kusiner och mamma till kungsbacka igen för att leka shopoholics. det gick bra, jag är en duktig shopoholic. :)
Inhandlades:
- 1 stycket t-shirt
- 1 par örhängen (tärningar)
- 1 stycket bälte
- 1 par svarta jeans, stil slimmat korvskinn (oh my god how I adore them)

sen var jag ytterst nöjd med dagen.

jag har varit inne i Göteborg men bror också för att handla, men Shock var stängt. to baaad. vi gick till hans teakwondo och sa hej istället. sen gick vi till stationen och missade 18:45-tåget och jag surade i någon halv minut. hemma igen skjutsade bror mig och medicinboll till Kungsbacka och jag hälsade på min träning också.

det har varit en bra dag. jag har varit på språng hela tiden och är helt slut i hela kroppen. just nu är det kaos i huvudet om att byta lag eller inte. och jag känner verkligen bara för att bryta ihop och grina för att mitt knä konsekvent vägrar bli bättre. JÄVLAR I HELVETE HELA FÖRSÄSONGEN ÅT SKOGEN FÖR FAN! och det stämmer ju inte egentligen inte, men det känns så. och jag känner mig lat och dålig och jag villvillvill så mycket och det är vidrigt jobbigt att inte få göra det.

Inga kommentarer: