tisdag, augusti 21, 2007

Pose, pose, pose.

22:00

upp imorse tidigare än jag brukar för att hinna käka frukost innan jag skulle ta mig till Kungsbacka och StudioActive för att träna core. först låg jag ensam i en stor sal och undrade om jag hade kommit helt fel, men fem minuter efter utsatt tid droppade en massa folk in och sen blev det rivstart. efter tio minuter tyckte min mage att jag var dum i huvudet och ville dö, men det var skön känsla ändå efteråt. tränade lite bänkpress och armar efter corepasset, jag står inte ut med att vara inaktiv bara för att mitt knä fått för sig att flippa. göra det bästa av situationen.

när jag kom hem hade det ringt folk från Willys och undrat om jag kunde jobba. jag övervägde träningsmatch mot mer pengar ett tag, men i slutändan segrade penningbegäret (det och mammas kommenatar: "En träningsmatch? Vad är det att se?") och jag ringde och sa mig frivillig till jobb. visade sig sen när jag kom dit att hon jag skulle hoppa in för skulle ha jobbat från halv nio till halv nio och verkligenverkligen inte ville missa Wiehe som spelade på Liseberg idag. så hon blev glad och jag får pengar och ska jobba imorgon igen. toppen. :)

jag är i valet och kvalet om jag ska gå på raggan imorgon. allt mitt Sunda Förnuft säger mig att jag verkligen inte borde påfresta knäet. allt annat i mitt huvud och hela min kropp säger att det var så himla länge sen jag dansade ragga och träffade Sanna&Lollo och hela dansgänget. dessutom tycker jag att mitt Sunda Förnuft kan vara en riktig tråkmåns och glädjedödare ibland. pekpinnar och nej och "det är inte bra för dig" och så vidare. tråkigt nog vet jag att det är mest dumt och oansvarigt mot mig själv att strunta i Sunda Förnuftet den här gången - jag vill trots allt ha hela knän när jag är äldre. hum. jag tror jag går dit i alla fall. sen får vi se hur förnuftig jag är. :P

1 kommentar:

Gabriella sa...

Den 5:e november åker vi. Avskedsfest den 2:a november. Be there =)