onsdag, augusti 01, 2007

I don't care 'bout anything but you now baby.

15:25

imorses tidningautdelande förvånade mig. everydayutdelning är det på GP, SVD och DN och i princip alltid IDN. imorse fick jag bara GP, Hemmets Journal och MöndalsPosten. ingen DN, ingen SVD, ingen IDN eller någon av de andra som ska komma ut på onsdagar. dessutom inget budmeddelande om att de utblivit eller ens några abonnentändringar. helmysko. ringde nattjouren och de tyckte också det var konstigt, men jag slapp vänta på att de andra tidningarna skulle komma till mig i alla fall. så förtjust är jag inte i att vara ute mitt i natten. inget regn imorse though, bara lite blåst och mitt hjärta nästan spricker av glädje varje gång jag ser hur himmelen vackert morgonrodnar när solen går upp. otroligt vackert, varje dag.

idag har jag dessutom varit iväg och tränat gym i Kungsbacka igen (och stötte på Jerry Hallbäck, tränare för herrarna, och Jocke, en av herrspelarna. jag var ganska lättad när de gick, får bara prestationsångest när andra människor jag känner halvbra tränar i samma rum som mig. jag blir paranoid. speciellt sedan Jerry spelat med pappa i RIK. vaddå vill göra bra intryck? jag? neeejdå.) körde pyramid på bänkpressen och det funkade riktigt bra idag. har fortfarande problem med tekniken där, men det är bara att öva. efter gymmet gick jag faktiskt till simhallen. fortfarande ont i knäet och vatten är bra, inga stötar. enda nackdelen är att jag jag tycker det är urtråkigt att simma. (säkerligen för att jag inte är särskilt bra på det.) tio längder bestämde jag mig redan innan jag kom i hallen att det skulle bli och jag ville bara strunta i det efter tre. tur för mig själv att jag är så förbannat envis. tio längder bestämde jag och tio längder blev det. kände mig duktig efteråt och passade på att smita ner i bubbelpoolen på vägen till omklädningsrummet. sen la jag mig i bastun en stund och när jag kom ut var jag vackert rosa. :)

hemma igen har jag ätit lunch, läst bok och lagat ärtsoppa. nu sitter jag och försöker (förmodligen förgäves) få tag på min vårdcentral. det går käpprätt åt helvete. jag hyser stark motvilja sjukvården i Västa Götaland.

Inga kommentarer: