tisdag, juli 31, 2007

om broar brända, elegier i skymningen.

21:59

idag har jag delat tidningar, gått hem och läst bok, sovit lite och ner, frukost, läst bok tills den tog slut runt klockan halv sex. sen gick jag till affären och handlade. på väg till och från affären dividerade jag med mig själv huruvida jag skulle träna idag eller inte. jag tränade gym igår, och det är lite svårt att dela upp träningen när jag inte kan använda höger ben riktigt än, det gör fortfarande ont i knäet vid slumpvisa oförsiktiga rörelser. mycket irriterande och jag hatar att sitta still när jag inte vill jag vill springa. men inte ens promenera går att göra för mycket. jag kom i alla fall fram till att nej, ingen träning idag och hem och baka bröd istället. väl hemma fick jag vända på klacken och på tillbaka till affären igen, för vi hade ingen jäst hemma. på väg tillbaka från affären var himmelen klarblå och solen lyste vinden lekte och jag la mig på en sluttning vid Dotegården och Regina Spektor och jag sjöng:
"This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath
"


och solen lyste i mina ögon vinden smekte mig på kinderna och jag mådde bra. sen gick jag hem och bakade sesamfröbaguetter.


det är inte utan att jag blir lite paranoid av att vara ensam i ett tomt hus när jag har läst om elaka trollkarlar i tre dagar. likaså är jag inte särskilt kaxig när jag knallar ut vid halv fyra på morgonen. men så länge jag inte tänker på det går det rätt bra. när jag väl har börjat dela tidningar är det bara hus-siffror, antal tidningar i huvudet, stumma böner om att det inte ska börja regna och inte plats för så mycket annat. :)

jag längtar efter min bror as hell. och Julia. bror kommer hem på torsdag, seems to be ages left, trots att det snart är onsdag. och bästa vennen ska jag skicka sms till såfort jag kommer in i rummet till min telefon.

Inga kommentarer: