tisdag, juli 17, 2007

sol, vind och vatten.

10:08

efter massa ringade hit och dit så slutade det med att det bara var Jesper och jag som satt och sjöng allsång för glatta livet igår ändå. eller, Emil var där också, men han kom lite senare än vad man bör om man vill kunna komma fram till sina kompisar, så han satte sig på en bänk och läste istället. vi kramade honom sen istället. halvvägs upp till Lisebergstornet sen när vi skulle hämta Vanessa, kom Vanessa ner med rulltrappan, så då kramade vi på henne också och följde med bort till arkadhuset någonstans där hon hade dusch åt sig. när hon kom ut stod vi och pratade ett tag innan hon och Emil skulle iväg för att det fanns folk som väntade på dem, och vi andra två tog oss mot utgången och tåg respektive motorcykel. ungefär när jag skulle säga hejdå kom jag på att mor&far&liten bror åkte iväg till Falla och stor bror var på bio i stan och jag.. jag hade visst inte nyckel med mig. men det ordnade sig, jag ringde till mamma ("Har du ingen nyckel med dig? Fan vad klantigt.") och de hade lämnat balkongdörren öppen. goodie. :) så blev jag avtvingad att berätta när jag slutar imorgon så jag får skjuts från Willys och hem (det är inte det att jag inte uppskattar det, det gör jag, otroligt mycket. det känns bara.. som jag inte är värd det besväret. herregud, tåg liksom? men jag är glad och tacksam. Jesper är bra. :)) kramades hejdå och gick till tåget. väl hemma frågade jag våra snälla grannar om jag kunde få låna deras balkong och kravla över till våran, och mannen i det huset tyckte: "Men du kan ju använda stegen istället? - de har hållt på att måla om huset nämligen - så igår klättrade jag med stege uppför vår balkong. never done before. spännande. ^^

jag gick och la mig ganska tidigt. sen vart jag måttligt lycklig av att bli väckt av massa ljus i hallen och folk som pratade och sprang runt när stor bror kom hem, så jag steg upp och mumlade nåt surt om att du kunde i alla fall ha tänkt på att stänga min dörr, men de gick ganska snart igen. tyvärr var jag ju redan väckt då, och fick därmed tid att inse att det var fullständigt äckelkvavtvarmt i mitt rum. efter någon minut emigrerade jag till mammas&pappas säng istället. efter lite bökande med kuddar och täcken och ta ut batterierna ur mammas väckarklocka som låter så förbannat högt (nåt i stil med "TICK! TACK! TICK! TACK!". helt otroligt.) kom jag till ro och somnade igen.

strax ska jag ta mig upp till Bunetorp och springa en runda. det är rätt varmt, men ingen direktsol i skogen, och det fläktar säkert lite också. :)

Inga kommentarer: