lördag, juli 07, 2007

regntungt.

18:39

jag har samlat ihop mig lite mer än förut. kan åtminstone föra en normal konversation med folk igen. efter matchen smet jag hem till farmor&farfar för att få en varm dusch och få deppa lite ifred. svor så det osade, duschade, klädde på mig och åt mat. det brukar alltid få mig på bättre humör, men icke idag. satt och deppade över en kopp té innan vi begav oss tillbaka till Guldheden för att se stor kusin spela match. hela andra halvan av Jilsénfamiljen var där, så jag stod och kramade Nea och skrek mest hela matchen. De förlorade med fem bollar mot Warta, och Anton skrämde nästan livet ur oss när han satsade på genombrott, gick nästan igenom, fick stryk och åkte ner i marken. när han skulle upp tog han sig för ryggen och grimaserade, men reste sig ändå upp. han spelade frikastet, grimaserade ännu mer, vände sig och började gå mot bänken och hann två steg innan han föll ner i backen, först på knä och sen platt på mage och allt jag kunde tänka var "nej, nej, nej, inte ryggen, herregud..."
lyckligtvis var det inte så illa. rejäl sträckning och massa kramp i ryggen, men det blev bättre efter ett tag. han blev nog rädd själv också. farmor, Nea, Tova och jag stod i en orolig ring runt honom efter matchen. kramade lite på honom och sa att han inte får skrämmas sådär. han kramade tillbaka, mumlade nåt och gömde huvudet vid min hals. sötaste kusin. <3

nu sitter jag hemma hos farmor&farfar igen, gömmer mig undan regnet som aldrig tycks ha något slut. skulle väl kunnat åka hem, men Jesper spelar vid kvart i åtta och den matchen vill jag se. ska göra en omgång gröt så jag får något varmt i magen innan jag tar mig härifrån.

1 kommentar:

Louice sa...

Jag vill bara krama om dig älskade underbara!
Vill du träffas på riktigt någon dag och dricka té tillsammans med mig?