torsdag, juli 12, 2007

Ohhh, sweet lovers are lonely! (Lovers aaa-are losers!)

21:32

oh shit alltså. min kassa hängde sig två gånger idag och det stod folk framför mig och stirrade irriterat och otåligt på mig och jag visste inte vad jag skulle göra och kände mig bara allmänt dum och inkompetent. men allting redde ut sig och jag drabbades inte av panik. heja mig för sjutton. :)

det är tomt hemma utan stor bror. när jag går upp på morgonen är hans dörr öppen, och det är den aldrig när han är hemma, för han har den stängd när han sover. det ser freaky och... fel ut. jag hoppas i alla fall att han inte längtar hem, utan lever loppan nere i Japan. jag tror han har blivit shopoholic när han kommer hem, det steget är nog inte så långt för honom. ;)

jag tänker ringa Gabs och Louice, sen glömmer jag bort det och kommer på det när jag inte har tid, typ nu.

imorgon jobbar jag från nio till tre, så jag har eftermiddagen för mig för träning. det blir bra. och jag blir jag färdig lite tidigare än vanligt så kan jag gå och sova tidigt. sooova. tala om att jag kommer uppskatta ostörd sömn efter att ha varit tidningsbud. bara den här veckan kvar, sen har jag paus med delandet på veckorna och har det bara på söndagar. halleluja!

1 kommentar:

Louice sa...

Jag jobbar imorgon mellan 15-22 :/ Samma på söndag, men måndag är en brabra dag för umgänge om du har lust?

puss och gull