måndag, juli 16, 2007

och inatt har jag inte varit uppe en endaste gång.

12:13

det är måndag. jag kände det som det var måndag igår, men då var det söndag. lustigt. jag jobbade på Willys från halv elva till kvart över sju och på något sätt lyckades mitt kassörband fastna under dagen och efter mycket dragande och slitande och knapptryckande ringde jag ner Caroline som också ryckte och slet och tryckte på knappar, men inte hjälpte det särskilt mycket. till slut gav hon upp och bestämde att teknikerna fick titta på det och att jag skulle ta en annan kassa. dumma teknik.

när klockan var kvart över sju sprang jag iväg till tåget, och hade kommit i tid också, om det inte var för det enkla faktum att tågen bara går en gång i timmen på söndagar. fortfarande. jag undrar när jag kommer få det inpräntat i min hjärna ordentligt? som det var igår blev jag först sur på SJ, sen sur på mig själv, svor en stund och satte mig ner och tjurade lite (jag måste ju göra något konstruktivt menar jag.) innan jag plockade upp min medhavda bok och satte mig och läste. jag var helt slut i hela huvudet när jag kom hem, så jag slängde ihop lite mellanmmål, bytte kläder och sen åkte jag med mamma till Bunketorp och lunkade 3,5:an. väl hemma igen åt jag kvällmat, duschade och gick och la mig. klockan var väl runt halv elva någonstans. läste en stund och somnade.

jag vaknade några minuter i elva, har sovit hela natten och tolv timmar. uuutvilad. :) nu lyssnar jag på en inspelning av sommarradion med Michael Nyqvist och väntar mest på att mamma ska åka till och komma tillbaka från affären så vi kan åka till Bunketorp.

Inga kommentarer: