lördag, juli 28, 2007

I never felt so calm.

11:06

igår var en fabulous kväll, med fabulous sällskap. och egentligen gjorde vi inte särskilt mycket alls. först iväg till Kelly's, men det var det så mycket folk att vi inte orkade stå och vänta på någonstans att sitta, så efter lite diskussion om "vart finns det såna uteställen i Göteborg?" (jag måste verkligen få bättre koll på sånt.)så vandrade vi till Järntorget och sen till Prinsen. så satt vi där ett tag, sen tog vi oss till Linné Kök&Bar (där vi ägnade en del av tiden åt att bildigt talat dregla över en kille med blonda dreads. oh my alltså.) och kvällen led mot sitt slut på café Tintin där vi käkade lite nattmat och sen ytterst långsamt gick Avenyn ner och så till tåget. när vi satt och väntade nämnde jag "Att sova hos mig går jättebra, om du vill.", jag menar, så kul är det inte att sitta på tåg&buss i över en timme för att komma hem när klockan är över två på natten. kvällen av slutades alltså med att spoona ihop sig med Louice och somna in långsamt och ytterst nöjd och glad.
åh. <3. :)

min träning igår gick inte alls lika bra som jag trott, för att mitt knä har fått för sig att börja fuckas med mig. kände av det när jag började med snabbhetsprogrammet, att det gjorde ont och stack till från och till när jag belastade det, så jag pausade lite för att titta och känna efter. efter flera dubbelcheckar svär jag surt när jag inser att mitt knä har svullnat. inte mycket, bara tillräckligt för att jag inte ska vara säker på om det är något jag ska bry mig om. tänker att "Det kanske går bort efter uppvärmningen.", så jag kör på och det känns väl OK. sticker till lite då och då, men inget allvarligt. när snabbheten är klar tänker jag köra 3x2,5 km, så jag sticker iväg, men märker av i början att knäet gör ondare ändå. tjurar, men inser att det är dumt att fortsätta när jag in vet vad det är. springer färdigt 2,5:an jag håller på med och cyklar hem. väl hemma, när jag slängt av mig alla mina hyperblöta kläder och ska in i duschen, passar jag på att lägga händerna på knäna. vänster knä är iskallt av att ha cyklat genom kallt ösregn, och det borde höger knä också vara. det är det inte, det riktigt bränner mot fingrarna. fuck ass. ingen löpning för mig idag. tursamt nog har vi Voltarengel kvar hemma sen pappa hade problem med axeln sist. jag kör på det så länge tills pappa kan komma hem och diagnostisera mig.

ingenting att göra på hela dagen förutom träning och sova tidigt för att jag ska dela tidningar inatt. så abnormt skönt att ha en tom dag. :) gick upp för ett tag sen, och min mage börjar kännas konkav. fruuukost.

Inga kommentarer: