tisdag, juni 12, 2007

you've got make things happen.

22:22

jag har suttit och letat, skrivit ut och klippt ut fjärilar i typ en timme. nu har jag en nätt samling och de är färgsprakande och jättefina. whey whey, snart en bild till klar. :)

igår var handbollsfriidrottsträning och krånglande benhinnor, filmkväll hos Emil och övernattning för att natt-trafiken på vardagar suger. Emil väckte mig klockan sju för att familjen skulle iväg och bror&jag tog oss till farmor, där jag helt sonika däckade i farmors säng och sov tills klockan halv elva. needed that, jag kände mig som en zombie innan, knappt att jag orkade hålla ögonen öppna när vi åkte bussen. klockan ett infann jag mig på Hörselfrämjandet i stan och genomgick ett hörseltest, som inte gick särskilt bra, i alla fall inte på höger öra. jag hör inte alls bra på höga ljud, och därmed är det svårare för mig att höra när det är flera som pratar samtidigt eller buller runt omkring. sucks. nåja, jag ska på undersökning på torsdag hos Pålle, få se vad han säger. handbollsträning ikväll också, och ännu mer krånglande benhinnor (fanskap! jag ska slå er!) och till på köpet vred jag till ryggen på något sätt, så det känns som något sitter fel nere vid korsryggen på höger sida, det strålar smärta upp i ryggen när jag sätter i foten för hårt. jag ska be pappa knäcka mig när jag kommer hem, så blir det nog bra igen.

det är inte så varmt länge, det är skönt. jag pratade med Bus förut och berättade om mitt velande och vad jag skulle göra och hon sa bara helt självklart att: "Du har redan har bestämt dig, det är bara lite efterdyningar av velandet nu." skönt med vänner som berättar sånt man har svårt att inse själv. och hon sa att jag lät mys, och det gör jag nog. eller jag känner mig sån. imorgon ska jag få låna ett par inlines. :)

imorgon går även min lillebror ut nian. whoa, han börjar bli stor, hur gick det till? jag ska vara där och krama honom och applådera jättemycket. men nu ska jag sova. godnatt.

Inga kommentarer: