fredag, juni 15, 2007

this piece of poetry is ment to do harm.

22:50

idag på träningen: "Ja, tjejer, när vi har spelat här inne nu, så ska vi ut sen, men vi har tagit bort momenten med häckarna som vi brukar köra, medecinbollarna är fortfarande kvar. Vi ska springa istället."
åh halleluja. åh jippie yay. not. när Åkesson försökte fösa in mig i groppen som skulle köra fys först på pep jag: "Nej, jag vill springa först!" och flyttade mig raskt. gör det dödens tråkiga först, orka spara det till sist. jag sprang. jag försökte andas och hålla igång mina ben. båda sakerna gick hyftsat bra, tills det började snurra lite grann. efter en stund gick snurrandet över och jag sprang lite mer. sen var det tackochlov väldigt ickepulshöjande fysträningen med medicinboll. rena välsignelsen. ^^

jag fick spela V9 idag på fredagsmatcherna. hmm. jag föredrar fortfarande att spela inne på linjen, men den här gången gjorde jag mål i alla fall, 2 st, och minst ett assist. kan ha varit mer, jag minns inte riktigt. helt okej. :)
jag åkte inlines från/till Hede före/efter träningen. idag lyckades jag också lägga in min första vurpa på inlines. mitt på Kungsbacka torg, naturligtvis. inte på nåpgon lagom undanskymd plats, utan mitt emellan glasögonaffären och inredningsaffären. jag gjorde det lilla hoppet jag tvingas att utföra varje gång en trottoarkant dyker upp, och fick för mycket vikt bakåt när jag satte i höger fot och vips! i med rumpan före, sen armbågen och sist händerna. lyckligtvis mest stoltheten och armbågen som fick sig en törn. handflatorna ömmar lite, men inget farligt.

ikväll har jag ätit sushi. mitt hår är värsta fluffet och mjukt och luktar jättegott. jag är också mjuk och luktar oliv - jag snodde mammas bodybutter. imorgon ska jag träna på morgonen och lillebror och familj ska till Uddevalla på cup över dagen. godnatt. :)

Inga kommentarer: