måndag, juni 25, 2007

don't be scared, sweet promised child.

14:59

det händer inte så mycket idag, och för första gången på ett bra tag har jag tråkigt. fast egentligen inte, på något weird sätt. efter att ha ätit frukost bestämde jag mig för att städa mitt rum, riktigt grundligt och ordentligt och slänga grejer osv. den lusten tog slut efter ett tag, men jag hann i alla fall gå igenom lite papper och hänga upp och vika iordning kläder. :) jag har lagat god lunch till mig, gjorde lite mer än nödvändigt och frös in, så jag har extra ifall det blir panik någon gång. bra.

jag hittade en present som jag fick av Jenny för typ tre jular sen, tror jag, och insåg att jag har inte ens tittat på den. (det är filmen "Anastacia".) se där, nu har jag något att göra. helst av allt hade jag velat ge mig in till stan och träna, men det är friidrott ikväll och jag ska inte köra slut på mig innan. nej.

jag har efter noga övervägande kommit fram till en önskelista med saker jag verkligen vill ha och kommer köpa när jag får råd, dvs. efter den 25:e juli. here goes.
- iPod Shuffle. jag har trånat efter den sen jag fick veta att den existerade
- UFObyxor. i ordets vidaste mening enormt stora hiphopbyxor att funk:a i
- Inlines. hur har jag kunnat glömma hur roligt det är?!
- Biljett till "Way Out West". Regina Spektor! Och Timo Räisänen! och.. och.. Regina Spektor ffs!
framförallt ska det bli skönt att inte vara så fattig hela tiden. men jag ska spara pengar också, om det finns några kvar efter ovanstående har inhandlats. ^^

Inga kommentarer: