onsdag, juni 27, 2007

come, let's pray for the weekend babe!

11:21

jag såg The Ark på "Allsång på Skansen" igår. mamma mumlade något om: "Ibland är han verkligen bara för mycket." och jag kan nog hålla med henne, rent objektivt. tyvärr är jag ju inte särskilt objektiv alls när det gäller The Ark i allmänhet, och speciellt inte Ola Salo i synnerhet, så jag satt och njöt i fulla drag framför TV:n. jag är i alla fall medveten om min o-objektivitet när det gäller The Ark. :)

igår var för övrigt en väldigt bra dag. jag fick spela M6 på träningen, för första gången på ungefär hundra år kändes det som. och det kändes bra, skönt få springa på kontring, att vara omgiven av folk, bli knuffad på och slängd i golvet igen. (jag inser att det låter lite skadat att jag har saknat det, men hey, sån är jag. ^^) efter träningen fick jag en snilleblixt, som slutade med att jag smet ut till Franzén och frågade om jag fick låna hem en medicinboll under sommaren. det fick jag. tjoho! :) sen, på efter-träningen-fikat med all info och allt innan sommaruppehållet, så fick jag dessutom ett av de 15 sponsringsgymkorten, för att jag haft bra träningsnärvaro, visat bra inställning och för att tränarna tror att jag kommer utnyttja det på ett bra sätt. Jag känner mig så.. såå.. uppskattad. jag är verkligen jätteglad över det, det känns så bra att veta att det lönar sig att kämpa. :) igår hade jag dessutom dividerat klart med mig själv och bad mamma att få låna pengar till ett par inlines. det tog bara tre dagar att övervinna jag-avskyr-att-låna-pengar-av-folk-spärren den här gången. det går framåt? :P

igår fixade jag dessutom faktiskt det där med skattejämkning och ringde mina arbetsgivare och kollade löner och OB-tillägg och semesterersättning och satt och räknade timmar hit och dit och skickade till slut in det jag hade kommit fram till till Skatteverket. jag kände mig väldigt vuxen måste jag säga.

värt att notera är också att mamma köpte sig ett par egna inlines igår också. och stor bror också. jag är lycklig, nu finns det massa folk för mig att åka med. :) vi var ute en sväng igår efter att jag kommit hem från träningen, och mamma har aldrig åkt inlines förut. hon var väldigt duktig för att vara första gången, men det hindrade inte mig och bror att skratta så vi grät stundtals. det i särsklass bästa var när vi nästan var hemma, typ tio meter hemmifrån, och mamma skulle vinka åt några grannar, tappar balansen och ramlade pladask på rumpan. då hängde jag mig i ett staket och skrattade så jag knappt kunde vare sig andas eller stå upp. ^^

idag ska jag inlines:a med Bustrollet mitt och ha brottningsträning. alldeles nu ska jag borsta tänderna och klä på mig lite kläder samt åka upp till affären och hämta lite böcker åt mamma.

1 kommentar:

Louice sa...

Iiih! Inlines, va skoj! jag vill med :)
Aprop rackabilly så bör du prata med Gabby om det, jag har INGEN koll :S
Puss och gull sötnos