söndag, juni 10, 2007

and I follow you tonight.

23:18

idag har jag tränat, tittat på handboll, ätit på restaurang och spelat "Once upon a time" och skrattat hysteriskt mycket åt flygande vargar som hoovrar jättemycket, osv. jag är totalfast för det spelet, thanks bro'!

det flyger små kryp in till mig och flaxar omkring framför min skärm. jag ogillar dem starkt. bort bort era små äckliga kryp. apropå att ogilla saker så ska jag till tandläkaren imorgon. jag villintevillintevillinte. bror har lovat att följa med, det är bra i alla fall. jag lär väl överleva som vanligt. och så jobba imorgon också. måste ringa och säga att jag kommer några minuter sent.



jag är väldigt säker ena sekunden, och andra sekunden minst lika osäker. det känns som om det går det minsta lilla för fort så kommer jag mumla en ursäkt och lägga benen på ryggen, både bildigt och bokstavligt talat. samtidigt som det känns bra, för första gången på länge, och jag njuter av att det känns så, så vill jag inte alls känna så, för det är bara jobbigt om det visar sig gå åt skogen. och jag vill inte att det ska gå åt skogen, men det känns säkrast att tro det. in every cases. men jag vill inte känna "in every cases", jag vill känna nu och nära och våga. (och jag vet precis vad du tänker Jesper - tänk inte så jävla mycket, var inte så tjejig. jag jobbar på det. :P)

nu ska jag försöka sova i sommarnatten.
g'night.

Inga kommentarer: