onsdag, maj 16, 2007

sunshinedust.

14:17

jag har fått tillbaka min tillämpade närningslära och hade bara en sak som jag skulle rätta och VG rakt igenom. vaddå glad? igår pratade jag dessutom med hon jag gjort kostintervju på, och hon hade ju fått läsa min rapport och hon berättade att hon hade tagit till sig en del av de ändringar jag föreslagit, nu är hon till exempel havregrynsgröt till frukost hemma. folk lyssnar på mig? waw. :) det kändes som jag hade fått en riktigt fin present när hon sa det. :)

jag är fortfarande fly förbannad (dock i en lite mer dämmpad form än igår, det kom någongång på kvällen.) efter samtalet med Gabby igår när hon sa att hon inte hade fått några kostråd mer än typ: "Ät ordentligt." Morr. jag tycker faktiskt inte det är okej. pratade med min föreläsare idag och tog reda på lite, samt gick till biblioteket och lånade två böcker. det känns alltid tryggare med saker som jag vet något om.

farmor har typ hamstrat mat och frys+kyl är mer eller mindre proppfull. jag kommer vara så bortskämd under de här två veckorna. underbart. ^^ ikväll ska jag ha brottningsträning för första gången med handbollen och det ska bli spännande. bidde sur i morse på ett horoskop i CityGöteborg som utlovade nåt i stil med: nu går det bra med kärleken, den är besvarad och oroa dig inte så mycket för det. måste de utforma horoskopen så att man faktiskt vill tro på dem?

det verkar som det blir jättemycket folk på söndag, hittills är det uppe i typ 10-12 pers. hur blev det så mycket? spela roll egentligen, jag trivs med mycket folk omkring. :) oroar mig bara liiite för mängden mat som kommer behöva införskaffas, men äh, det löser sig nog. =)

Inga kommentarer: