onsdag, maj 16, 2007

jag känner mig som en satellit.

23:15

jag sitter inte uppe så mycket för att jag är pigg, det är jag inte, utan mer för att jag kan utan att någon säger till mig att gå och lägga mig. barnsligt? may be, men det är härligt ändå. :)

ensamt. tyst. lugnt. jag har ätit broccoligratäng, slängt in äckelsvettiga kläder i tvättmaskinen och lagt bönor i blöt. insåg att jag inte hade tagit något med att sova i, så jag lånar ett av farmors nattlinnen, don't think she would mind. det är lila och knälångt med blommor på. jag har duschat också, och mitt hår luktar gott och är ett halvtorrt trassel som det brukar vara. jag hittar inte ljusknappen till översta våningen och sitter med bara en skrivbordslampa tänd. det räcker. jag har läst en massa om mat&cancer och det är grymt intressant. haft brottarträning med handbollen och Lina klagade på att jag hade för starka benmuskler och bara stod still när hon försökte flytta på mig. egokick. :)

när jag stillsamt tog mig hemåt från bussen så dök ett minne upp i huvudet, ett sånt där som får en att dra efter andan lite mer plötsligt än man brukar göra. inte helt välkommet, inte helt ovälkommet. suck? jag vet inte riktigt. halvvägs stannade jag bredvid en syrénbuske och bröt olagligt några kvistar som nu står på köksbordet där nere och luktar gott.

imorgon ska jag handla sparris, mjölk och qourn, steka pannkakor och dansa funk. jag längtar tills imorgon, det blir en bra dag. godnatt. :)

Inga kommentarer: