måndag, maj 07, 2007

stand up.

22:22

idag har varit ny kurs i skolan och lååång föreläsning, men vansinnigt intressant och roligt. det här kommer bli en bra kurs, och rena lugnet efter det senaste hysteriet med näringslära 2, tillämpad närningslära och livsmedelskunskap 2 samtidigt. kanske för tidigt att ta ut det nu? peppar peppar i så fall. men hittills har inget övermäktigt uppenbarats, bara en seminarieuppgift med min goaste grupp och en tenta och en föreläsare som tycker vi behöver mycket tid och lediga dagar för att kunna bearbeta den informationen vi får på de från 9-->14:30 långa föreläsningarna. me like a lot, nu kommer jag hinna med min träning och kanske till och med lite extra löp-pass här och var. i Skatås måhända. whey whey. :)

fått promenad, virrat runt till Wettergrens och Akademibokhandeln och slutligen inhandlat en anteckningbok, den är fin och med gul tulpan på och jaa. :) sen fika på café Villerkull och jag tycker så mycket om det cafét, tog en cappucino med en massa skum på. jag gillar skum. :)

träningen ikväll var en och en halv timmes ren löpträning. först uppvärming, sen 30-sekunders-intervaller, sen 30-meters-intervaller i sju minuter där vi typ jagade varandra. efter det upprepade 30-metersintervaller i 4 minuter, därefter 60-metersintervaller i 5 minuter. sen lite koncentrationsträning med löpning och boll. 20 i åtta var vi rätt döda hela bunten och trodde vi var klara och Åkesson sa "Sista grejen nu innan vi slutar tjejer. Båtvarvet, ett varv, så fort ni kan." så ja. jag sprang. när jag var klar ramlade jag ihop i en liten hög på marken, blundade, flämtade, öppnade ögonen, insåg att wow, gräset snurrar. uhä, inget bra. och stängde ögonen igen. efter ett tag slutade gräset mycket tjänstvilligt att snurra och det känns så bra efteråt. oh ja, klart man dör under tiden, men gud, det känns så bra efteråt. :)

jag joggade lååångsamt till stationen med totalstumma vader (mycket intressant upplevelse faktiskt) och satte mig och strechade på tåget. fick en hel del mysko blickar, men hade folk haft så stela vader som jag hade då, hade de också stretchat. hem och äta mat och duscha. jag har handlat frukt, för det hade vi ingen. imorgon är det ingen schemalagd skola och sova lite längre.
apropå sova --> godnatt. :)

Inga kommentarer: