torsdag, maj 03, 2007

spirande.

13:58

phew. kursavslutning och redovisning fixad, och jag börjar så sakteligen stressa av. det går ganska dåligt, jag känner mig hela tiden liksom lite skamsen för att jag har nog något jag borde läsa istället för att ta det lugnt. men det haar jag inte. jag ska bara få in det i huvudet först. smet hem till farmor&farfar efter redovisningen vart klar, åt min lunch och sen somnade jag nästan av i solen, låg och småslumrade ett bra tag. nu har jag två röda streck på armarna. ^^

ohh, det känns bokstavligen som det där med att en tyngd har fallit av mina axlar. lustigt att man inte riktigt inser hur stressad man är förräns efteråt. eller bra kanske.

igår tog jag sista tåget hem från Göteborg, 00:15. en och typ-en-halv Spider-man-film hann jag se innan jag fick dra mig hemåt. fick glatt nog lite skrivlust där jag satt på pendeln, med håret utsläppt och mjukisbyxor - så jag skrev. lite rörigt och jag behöver formulera om mig och ovant till och med, men det var länge sen jag skrev. förlösande är ett ord som låter för högtravande för att användas, men det beskriver det hela ganska bra. det är så sällan jag får lust att skriva nu, att orden bara trillar på mig, att det känns förlösande när det väl blir så. och tillfälliga känslor - jag tycker om att få ner dem. även om jag inte riktigt blir klok på dem eller förstår dem.

Inga kommentarer: