tisdag, maj 08, 2007

och vi följer precis minsta motståndets lag.

20:36

jag tappade bort mitt hål mitt på dagen. jag missbedömde min träningstid med en och en halv timme, så vips hade jag bara 45 minuter hemma att komma hem, packa upp, byta om, äta mat och packa ihop lite grejer innan jag skulle gå. där ser man, så det kan bli. träningen visade sig bli - löpträning! och suprise, suprise - med boll! så nu behövde man koncentrera sig på något mer än att bara andas och hålla sig på fötter och framåt. äh, inget gnäll från min sida, det gick faktiskt riktigt bra med bollstudsandet. jag har nog aldrig satt så många bollar i stolparna på en och samma träning, men själva studsandet gick bra. fokuserar på det, så får jag jobba med skotten nästa träning. :) vi hade fika efter träningen som tränarna fixat. mysigt. :)

pluggningen hos Banana gick.. ehh.. ja. alltså. vi läste ju lite i alla fall. och diskuterade kläder och naglar och viktnedgångar och annat livsviktigt. jag tycker vi är duktiga som kan få gjort så mycket på våra pluggdagar. alltså. ja. :P

jag försöker hitta en lucka till att träna på imorgon. det verkar gå väldigt dåligt just nu. det suger. enda tiden ledig verkar bli lunchen och då måste jag ju äta. dilemma.

Inga kommentarer: