söndag, maj 27, 2007

a little bit of love.

11:44

min bror är <3. han räddade min kväll igår. satt inne hos honom och pratade ett tag och sen gick jag och la mig med en av pappas(luktar-tryggt) t-shirts, Lilla Gubben tätt tryckt emot mig, vänsterarm mellan hans framben, hakan vilandes på hans huvud och snuttefilten virad runt handleden. kurade trött och lesset ihop mig och somnade ganska snart.

imorse vaknade jag innan väckarklockan ringde av att det var jättesoligt i mitt rum. gick upp, väckte bror och började pyssla med saker till mamma. stor bror gjorde mackor med grönsakshjärtan på och liten bror fick jag väcka fyra gånger innan han kom upp. vi gick upp till mamma och kramades och satt i sängen och pratade. jag tycker om mornarna då vi firar något - hela familjen sömndrucken och samlad i mammas&pappas säng. och mamma blev glad över sin tavla. och pappa med, för den var lite till honom också. jag är glad över att de blev glada. <3

lättade mitt hjärta för Gabs och Louice igår efter att ha suttit och våndats i typ tre timmar och vad oroade jag mig för egentligen? idag. ja, idag. hela familjen ska ut och shoppa. jag ska strax ner och plugga lite så kan jag följa med med gott samvete. jag vill ha kaffe och jag har fått en väldigt fin frisyr helt utan att anstränga mig. jag har halsbandet jag fick av Louice på mig, det är så vackert. :)

Inga kommentarer: