fredag, maj 18, 2007

jag kan se dig även om jag blundar när du rör mig.

09:04

så mycket kärlek i magen. vart kom den ifrån och till vem är den? jag vet inte riktigt. den bara är där nu och då får det vara så, jag tänker inte/orkar inte lägga tid och energi på att undra mig över det. det visar sig och löser sig och hav förtröstan! osv.

jag tänkte ta mig til Skatås och springa idag, men jag känner verkligen inte för det, så jag struntar i det. inget kul att träna något man ska tvinga sig till. det är funk igen ikväll, det blir bra.

himmelen är blå ute, men små snurriga fluffmoln. TV&tidningar sa att det skulle regna idag, men det har det inte gjort, inte än i alla fall. jag har vaknat inatt av att min träningsvärk efter i onsdags har kommit och jag känner mig stel som en pinne och stönade plågat när jag var tvungen att byta ställning i sängen. men jag sov bättre än igår dock. apropå igår så råkade jag ut för en katastrof igårkväll, med teknik och vatten, men jag orkar inte skriva om det. (bror, du berättar inte för pappa.) jag var/är arg, men jag fick hjälp utan att bli skrattad åt. tack. jag tror inte det har ordnat sig, men det får va. det är en rätt dråplig historia, så jag kan ju alltid underhålla folk på söndag med den. :P

nu ska jag åka hem och krama familj&släkt.

Inga kommentarer: