torsdag, maj 17, 2007

cara mía.

20:23

mitt humör har inte förändrats så mycket sen sist jag skrev. jag är fortfarande ett stort mys. ett trött mys. jag brukar inte vara hemma och klar och färdig med allting innan klockan nio i vanliga fall, feels weird. inte nödvändigtvis dåligt weird dock.

iväg till Fysiken efter att ha slängt i mig lite mat och packat ihop mig, anlände en stund innan fyra i sällskap med bror. köpte nytt gymkort (dyrt med nödvändigt.) och tränade. det gick bra, bänkpressen gick bättre än förut och de sista benböjen kändes löjligt stabila och nästan lätta. efter strecthen tog jag mig till Kaserntorget och funk:ade i en timme. Sanna hade nytt mittenblock, så det blev att koncentrera sig, men jag tyckte om det och det gick rätt bra och var roligt. jag svettades som en gris i mina nya, tokfina, tyvärr mycket varma byxor, men jag har störtcool ändå. så det gjorde inte så mycket. :) väl vid busshållplatsen såg jag att min buss skulle avgå om 19 minuter och blev lite sur innan jag insåg att jag har inte lust att stå och frysa i 19 minuter, så jag började ta mig uppåt mot Vasa. hann en bit uppför backen innan bussen hann ikapp mig och så åkte jag hem.

jag har lagat stekt-i-grillpanna-oxfilé med potatis-sparris-paket i ugnen och så fruktsallad till efterrrätt. mjum mjum. det var helt okej, om jag säger så. :) det ska bli rena nöjet att laga mat själv i nästan två veckor. nackdelen är ju att det är roligare att äta med sällskap. äh, jag får tvinga hit folk på lunch/middag/något och tvångsmata dem. :)

shit, jag är helt slut. när jag tog av mig byxorna efter funken var mina ben helt luddiga. så går det om man har nya byxor otvättade och svettas i dem. det såg inte klokt ut. ^^ det är funk igen imorgon och så någon ny dans på söndagar som heter afro power. nyyyfiken. ska dit och pröva något söndag. imorgon ska jag till Skatås och springa. jag tycker om Skatås, det blir bra. :)

Inga kommentarer: