tisdag, maj 15, 2007

gnominvasionen fortsätter.

08:41

tillåt mig fortsätta berättelsen om gnominvasionen - den pågår fortfarande. det sitter fortfarande folk i 16-års åldern i vårt vardamsrum och en himla massa datorer och spelar. det kommer mystiska blippande och bloppande ljud därifrån och några av dem har slocknat på bäddsoffan, däribland min (hmm?) ståndaktige lillebror. jag såg en av tjejerna gå uppför trappan nyss med en av mina tränings-t-shirts på sig. whey whey. låt bli mina kläder? vid hädan små läskiga varelser. >.< ingen av dem har pratat med mig än i alla fall. alltid något. nu kommer det en massiv våg av parfym från badrummet, jag tror de har duschat. eller dränkt sig i parfym eller hur nu kompisar till min lillebror gör.

jag har mest drömt oroligt och känner mig inte särskilt utvilad eller nåt. drömde om ett skepp med spöken på och jag kunde inte se ordentligt för det rann vatten i mina ögonon och linserna krånglade och jag gillar varken spöken eller spökskepp och har fortfarande en obehagig känsla i kroppen.

solen skiner ute och jag ska hem till Mikkis och resterande guppen kommer också dit och vi ska göra powerpoint som inte bör ta så lång tid. jag försökte verkligen förstå vad som stod i min vetenskapliga artikel igår, jag tror jag lyckades någorlunda.

Inga kommentarer: