måndag, maj 21, 2007

and I'm not sure that it's gonna be you and me.

00:11

ehum. jag är trött. och jag vill på något sätt få ner den här kvällen i ord. jag har städat i typ en timme och skrubbat grillgaller och plockat i och ur diskmaskin och slängt saker och sköljt av tallrikar och gud vet allt. det kan kännas trökigt i vanliga fall, men är helt okej efter att folk har gått hem efter någon lyckad tillställning, konstigt nog. springa omkring och pyssla lite.

anyways.

allra först har jag varit på Aranäs Open och kollat handboll och bränt mig i ansiktet. jag ser ut som en röd panda och fattar inte hur det gick till när jag faktiskt smorde in mig med solfaktor 40 imorse, för att undvika det som nu hänt. den suger, den krämen. jag ska skaffa ny!

sen, åkte jag till Mölndal med en massa väskor. dem dumpade jag av i farmor&farfars hus och gick sen ner till Ica Maxi och handlade grönsaker, frukt, grillspett och quorn. hemma igen hjälpte bror mig med att tina, marinera och hacka saker. ingen människa kom vid klockan 18, precis som jag hade räknat ut. sen började folk droppa in, och stämmningen kändes lite stel, tills jag råkade välta ut en låda med bestick på golvet. sen gick det succesivt uppåt. :) runt sju, halv åtta var alla här, grillen var igång och vi började grilla. jag höll på att ramla över en blomkruka och svätte kikärtor över bordet. gosh, jag har känt mig så virrig hela kvällen, tur att de andra har vanan inne och står ut med mig. vi åt. och pratade och skrattade och jag trives tokbra. efter grillandet smet jag in i köket och hackade frukt, fick strax en massa erbjudanden om hjälp östa över mig och så åt vi egenkomponerad fruktsallad inne i rummet. folk började så sakteligen droppa av, men jag fick i alla fall min "Trubaduren" spelad för mig.

jag tycker ooom dom! och jag är trött som en gris och glad och lycklig och mår så bra och folk tyckte tydligen också om att vara här och yay. jättemycket yay. :D och jag har jättemycket mat över, jag kan lätt äta fruktsallad typ halva veckan. ^^

gäsp. fast jag har ingen lust att sova ensam inatt. alltså ensamensam, utan-någon-bredvid-mig-ensam. dock inte mycket att göra åt. men helst kura ihop sig tryggt nära och sova. it's growing, den där längtan.

Inga kommentarer: