söndag, april 01, 2007

Hell yeah nice baby.

14:01

Jag har lust att skriva "godmorgon" som inledning, men gör det inte ändå. Inser att det var ganska länge sen det var morgon nu. :P

Lagfesten igår var roligt och jag kände mig jättefin i min klänning. Först beachvolley och massa sand överallt och herremingud vad herrlaget hinkar öl! Jag vet inte om jag ska bli förskräckt eller imponerad. ^^ Jag fick skjuts hem, det var jättebra. Jag kommer ihåg att jag satt i mitten och svamlade en himla massa, men såhär i efterhand kan jag inte riktigt minnas allt jag sa. Jag ska ringa min gårdags chaufför sen och kolla om jag sa nåt jag bör be om ursäkt för. :) Julia hade också haft det jättebra igår och jag har fått ett sms som indikerar på överlevnad från Lina. Braa det. :)

Mamma och jag åkte till Bunketorp och knallade 5:an runt. Underbar vårförmiddag och det är så mycket roligare att gå med sällskap. Sen vi kom hem har jag analyserat hennes matintag och så vidare. Det är vrålkul, fast jag är försiktig med vad jag säger. Jag är trots allt inte ett dugg färdigutbildad än.

Nu är jag nyduschad och ska precis hugga in på min hemtenta. Ätaa lunch snart också. Lövbiff och bönsallad.. inte helt äckligt alltså. :)

Inga kommentarer: