fredag, mars 09, 2007

Tentadag.

07:46

Hah, jag lyckades hålla min planering om att gå och lägga mig i hyfsad tid igårkväll, faktiskt. Läste en stund och sen släcka lampan kura ihop sig somna. Döm om min förvåning och förskräckelse när telefonen börjar ringa (jag tror ju naturligtvis det är typ Mikkis som ringer för att fråga var jag är och att jag försovit mig massa) men en snabb glimt på klockan innan jag svarar talar om för mig att klockan är kvart över tolv, inte i närheten av uppstigningstid. Alltså, jag börjar tro att det inte är meningen att jag ska sova på nätterna. Det tycks ju inte gå hur jag än försöker. ^^ (fast uppväcket gjorde inte så mycket egentligen. Jag var mitt uppe i en dröm jag bara minns handlade om fisk, och det har jag fått nog av för ett tag. :P)

Ja. Jag är rätt lugn nu. Jag hoppas jag är rätt lugn sen också. Jag ska ta och klä på mig och försöka få mitt hår att samarbeta med mig. Tenta 9-->12, håll alla tummar för mig. Jag längtar efter efter-tenta-träningen och rensa huvudet från allt vad animaliska livsmedel heter.

(igårkväll, under telefonsamtalet, fick jag ett sms från min bror där det stod fyra bokstäver: "Stfu". Jag fattade ingenting och det dröjde först en kvart efter att jag lagt på telefonen innan jag insåg att Stfu betyder Shut the fuck up. ^^ )

Inga kommentarer: