måndag, mars 26, 2007

It's gonna rain, that's what they say - but we'll just cover our heads.

22:21

Gosh, vad lite skrivlust jag har nu för tiden. Eller så timar jag det dåligt och är för trött för att skriva när jag väl sätter mig. Möjligt.

Idag har varit tenta och faktiskt helt ostressad och lugn som en filbunke och tentan gick kalasbra. Efter det knallade jag hem till farmor i strålande solsken. Väl där fick alla inneboende en mycket svettig kram och senåt vi lunch. Jag vandrade iväg en stund över tolv med en kaffekopp farmor försett mig med och så till skolan och börja ny kurs. Fick en panikchock när jag insåg att det inte var ett gruppabete vi skulle klara av - det är två stycken och en enskild uppgift. Och ett grupparbete ska vara färdig på fredag. Och så ska jag börja på hemtenta också. Herrejävlar. Det blir inte mycket lugn och ro i veckan alltså. :P

Iväg och träna med bror vid fyra. Det gick bra, bortsett från att jag fortfarande fastnar i bänkpressen. Efter viss fundering har jag kommit fram till att det är bror det är fel på. Det har gått bra när andra hjälp mig. ^^ (Just kiddin' bro. ^^ Jag veet att det är tekniken jag måste bli bättre på.) Efter träning iväg till Partillebo och kika på först kvartmatchen som pappas flickor spelade mot Lugi. Det var länge sen jag såg en så dåligt spelad macth. Antiklimax. Suck.

Imorgon har jag lång morgon. Sköönt och morgonpromenad. Yay. :)
Nu ska jag nanna.

1 kommentar:

Ocke sa...

Haha, det gööör inget. Jag får ju bra träning i vänsterarmen :D