fredag, mars 16, 2007

I'm getting fine girl, dressing up for stormy weather.

21:25

Min dag har varit en snäll dag, fram tills dess att det började regna på den. Då blev jag lite sur. Men shit the same egentligen. Det är Sverige jag bor i, jag väntar mig knappast annat.

Idag lånade jag en tröja av Bus innan vi gick hemmifrån henne, hon till tåget och jag hem i strålade solsken. Väl hemma gjorde jag inte mycket vettigt. Pratade med mamma, bytte kläder till sånt man bör visa sig offentligt i och åt lunch. Bror&pappa hade imorse kommit ihåg att ta med sig min träningsväska till farmor (kan i och för sig ha berott på lappen med stoora bokstäver som jag lämnade på köksbordet innan jag gick igårkväll. Kan ha berott på den. ^^) så den slapp jag släpa runt på hela dagen i Göteborg. Faktum är att jag bara hade en handväska med mig, något som borde förvåna alla jag känner. Jag brukar ha minst en ryggsäck och en påse att släpa runt på. Ofta träningsväska dessutom. Men inte idag alltså. :)

Mötte upp Mikkis i Kompassen, och efter ett tag mötte Anna upp oss på café Fröken Olsson, efter att Mikkis ringt och påmint henne om att hon skulle vara där med oss. ^^ Efter lite kaffe, té och en massa prat gick vi oss till Lindex där Anna hittade strumpor hon ville ha, och sen strosade vi mest runt. Mikkis blev kär i ett par byxor alldeles innan jag gå iväg och såg alldeles stjörnögd ut. Som sagt - man blir lycklig av matrealistiska saker. ;)

Efter att ha smitit iväg från flickorna och tagit mig till farmor fick jag en macka och i väntan på att pappa&bror skulle slita sig från jobbet vilade jag lite i soffan. Och somnade naturligtvis. Sov som en liten gris i soffan innan pappa väckte mig och vi åkte iväg till träning. Bara han och jag, bror orkade inte. Hur kul som helst att träna med pappa. Jag får hybris när han berömmer mig, och det gjorde han i bilen sen, sa att jag var jätteduktig och att det hade gått jättebra, osv osv. Jag är glaad. :)

Ikväll. Tänker jag inte göra ett skvatt. Har ätit mat med familj och högljutt skrålat med i "Så ska det låta" och nu sitter jag här, med seriösa funderingar på att gå och lägga mig. Jag är trött, jag har inget planerat eller speciellt att göra, jag har skrivit upp på en lapp vad jag har att göra tills imorgon. Planerat och bra. Ja, banne mig. Godnatt. :)

Inga kommentarer: