torsdag, mars 01, 2007

As he goes left and you stay right.

20:46

Pappa är hemma igen, äntligen. :) Han har varit i Västerås sen i måndags med jobbet och jag vet väl att han måste, men det suger i alla fall. Men nu är han hemma, och har moster med sig, så det är ytterligare en familjemedlem i hushållet nu. Mysigt och bra.

Jag mår dock allt annat än bra. Klump i halsen, ont i huvudet, hosta, trött och tung i kroppen. Känner mig obehagligt varm och vill helst av allt rulla ihop mig i en liten hög och sova bort det här. Tycker inte om att vara sjuk, även om det bara är förkylning.

Jag ringde Gabby förut, på ren impuls. Träffade ju på Louice i tisdags och började längta efter Gabs också, så jag hoppades att hon skulle vara hemma och slog en pling. Det var hon, och sen babblade vi på i över en timme om allt som hänt, händer och kommer hända. Det är utan tvekan det största minuset med att inte gå i gymnasiet - att inte få träffa mina flickor varje dag. Det går way too long time mellan gångerna, vi har ju olika liv nu. Jag ska ordna gathering hemma hos mig någon helg snart. Det blir bra. Jag tycker så massa om att prata med Gabby. Hon förstår och säger som hon tycker och hon får mig alltid att skratta. <3

Åh fy fan, imorgon går jag i skolan mellan nio och fyra. Känner mig noll och inget motiverad alls, trots att vi ska laga mat och det är roligt. Jag hoppas jag mår bättre imorgon, för det råkar vara ett obligatoriskt tillfälle. Håller mina tummar för att må bättre imorgon. Nu ska ja ta mig en kopp té, en Alvedon och gå ner och vara social med pappa&mamma&moster innan jag knyter mig. :)

Inga kommentarer: