måndag, februari 26, 2007

Some trust without reason.

10:12

Godmorgon. :) Mina mornar blir bra mycket bättre när jag slipper masa mig upp runt klockan sju och fortfarande halvsovande göra iordning frukost. Nu gick jag upp halv nio och har ätit frukost och läst lite tidning, konverserat med mamma och tagit det lugnt. Precis lagom. :)

Närningsberäknat fisksoppan med tillhörande bröd och sallad - jag tror dock jag gjorde fel, så jag ska höra mig för med resten av flickorna sen när jag träffar dem och försöka ordna ut det, så att inte jag gör på ett sätt och de på ett annat. Det blir knepigt. Ska alldeles strax försöka kika runt lite efter lite fiskhistoria och någon vetenskaplig artikel om fisk. Jag bara roar mig såhär på måndagsmorgonen. :P

Idag är det fotografering, träna med bror och laga mat. Och jag MÅSTE verkligen komma ihåg att köpa kompedie till kursen vi har nu så jag kan plugga. Annars blir det synd om mig på tentan sen när jag inte kan något. Jag vill ha mina resultat från förra tentan nu också. Det har gått två veckor och det vore skönt att veta om det gick vägen eller om jag måste bryta ihop lite och sen göra om det.

Svullnaderna på armbåge och knä gick ner över natten, speciellt den på armbågen. Såg ut som en golfboll ett tag där. ^^ Nu är det mest en vacker röd-lila ton som breder ut sog och som så sakteligen kommer övergå till blått inom de närmaste dyngen. Kom ihåg till onsdagsmatchen i Valhalla - skyddet på vänster arm. Inte höger, vänster. Varför har man alltid skyddet på fel arm?

Jag längtar efter träningen med bror ikväll. Det ska bli roligt, han ska plågas. ^^

Inga kommentarer: