söndag, februari 25, 2007

I've been trying to see, what you're telling me.

22:23

Nu är både halleluja och lite knepigt. Mest halleluja, men jag tar det knepiga först så blir jag av med det. Jag har blivit cynisk och tycker att alla killar är idioter på förhand. (med några få undantag naturligtvis. Värda att nämna är Emil, bröder, Jesprarna & släkt.) Det är tråkigt, jag tycker inte om att vara cynisk. Jag gillar att vara naiv och tro gott om allt och alla, men det gör jag inte längre. Blä. Senaste svaret jag fick på frågan hur man ska börja tro på något igen var att hitta någon som övertygar mig. Yeah right, men de som ska övertyga mig har jag ju på förhand dömt som puckon. Rörigt!

Nåja. Nu ägnar vi oss lite åt halleluja istället. :) Jag har spelat match idag och jag fick äntligen speltid. Första halvlek gick väl okej, men i andra så lossnade det och jag gjorde 2 mål, fick lägen, brände ett läge ner i stolproten, men ändå, ändå, det är helt underbart skönt att det funkar igen. Det har varit för jävla jobbigt ett tag. När man börjar tvivla på sin egen förmåga, osv. Men nu har det släppt igen, nu.. nu jävlar. ^^ Jag var så glad efter matchen, upp på läktaren med stora kliv och fram till mamma&pappa och hoppaskuttalycklig och sen började jag gråta, både av adrenalinet och att jag var så glad. Sen har jag varit glad resten av dagen. Just det ja, vi förlorade matchen med 3 mål. Och det var en viktig match. Inte ens det kan jag deppa över. ^^ Jag har en stor blå bula på vänster knä&armbåge som kommer bli värre tills imorgon och det var så värt det.

Jag vet inte så mycket mer. Tittade på lite på Jespers match, tittade på damernas match (de torskade. Aocuh.), tittade på herrarnas match (de körde på utklassningsseger, så det var inte särskilt spännade. Å andra sidan består herrlaget till sörre delen av riktiga puddingar, så man har nåt att titta på ändå. ^^) och sen fick jag skjuts till Göteborg. Väl inne i Göteborg insåg jag att klockan var bra mycket senare än vad jag trott och åkte hem med kvart över nio-pendeln. Hemma har jag ätit och satt på en tvättmaskin med B-lagets matchkläder. Och skrivit här då. Jag börjar känna av hur trött jag är. Mina kinder är alldeles varma och gäsp.

Har tillfälligt tröttnat på alla jävla kärleksmelodier överallt. Jag lyssnar på Anna Ternheim och det är bra. Jag tycker om det vackra gitarr/pianospelet i hennes låtar.

Inga kommentarer: