fredag, februari 02, 2007

I walked under a bus, I got hit by a train - keep falling in love, which is kind of the same.

21:57

Jag har fått tillbaka min mp3, efter att omväxlande ha bönat&bett och hotat med elaka saker i ca 40 minuter, medan personen i andra änden av telefonen hade jättekul åt hur mer och mer hysterisk jag blev. Ha. Ha. Ha. :P Hela grejen slutade med att jag var tvungen att ge något i utbyte för att jag skulle få tillbaka min mp3 (som ju inte ens är min på riktigt, vilket gjorde det fan så mycket värre att jag inte kunde få tillbaka den. :P ) men jag har fått tillbaka den, (HALLELUJA!) lagt in lite ny musik och lite av min bok. Det är bra. :) Nåt som inte är bra är att jag inte fick tillbaka mitt uppladdningsbara batterie.. och frågan är vad jag blir tvungen att göra för att få tillbaka det? ^^ Mp3:n kostade mig en middag inklusive efterrätt och fritt utnyttjande av min gitarr (fast det gör mig inte så mycket, ärligt talat. Jag tycker om att laga mat åt folk. :)).

Jag och bror skulle som nämnt på spinning idag, men den blev inställd, dumt nog. Det hela slutade med att vi gick på "coreball" istället, och jag trodde att det var som vanlig core, det vill säga mage-och- ryggträning; bålstabilitet helt enkelt. Oj, så fel jag hade. Vi hade såna där.. pilatesbollar, typ jättestora studsbollar, och när vi hade fått ner en boll var och skulle värma upp så satte vi oss på bollen, med benen i ungefär 90 grader.. och började studsa upp och ner på den där bollen. Och sen ägnade vi oss åt diverse akrobatiska övning och herregud, jag fnissar fortfarande när jag tänker på det. Helt sjuukt var det. Jag menar - runt 20 fullvuxna människor i ett rum som på fullaste allvar studsar upp och ner på varsin stor gummiboll? Come on. ^^

Imorgon ska jag promenera runt Bunketorp med Bustrollet, och gå ut med min tjejmaffia på kvällen, till Honey. Jag får hålla mig nykter, för jag har match på söndag, och jag har inte spelat match på.. massa månader, så jag vill väldigt gärna göra bra ifrån mig. Kvart över fem i Aranäshallen, entusiastisk publik mycket välkommen. :) Och nu ska jag faktiskt sova. :) Natti.

Inga kommentarer: