onsdag, februari 07, 2007

I say no, no, no. I won't let you slip in between.

20:42

Den här dagen har varit ganska bra. Eller mer än ganska faktiskt. Jag gick till tåget i klänning och fina blå ballerinaskor (och eftersom det var sviinkallt ute hade jag långskalsonger också.:)) och tänkte att Västtrafik kanske tillochmed skulle vara i tid och sådär idag, men det slutade med att tåget stod still i tio minuter innan vi fick åka in på Centralen, så det gick inte alls som jag tänkte. När jag knallade mig genom Göteborg på väg bort mot Pedagogen bet kylan lite i kinderna och solen sken på mig, i ögonen och på håret och alltid när solen lyser sådär kommer jag att tänka på att när jag var liten, brukade mamma säga att jag hade guld i håret när solen sken.

Skola. Inte så mycket säga. Vi pluggar och upprepar saker om och om igen och försöker förtvivlat komma ihåg vad vi tror är viktigt. Jag ägnade 45 minuter åt att räkna om kJ till kcal och sedan räkna om dessa till gram och milligram och kolla energitäthet och det fick jag huvudvärk av. Jag glömde både glasögon och linser hemma idag och hade alltså huvudvärk sen innan, så det var inget skoj.

Klockan tre ansåg jag mig färdigpluggad och gick hem till farmor - jag börjar tycka om den dryga halvtimmespromenaden till Mölndal från Pedagogen. Där åt jag mellis, tvingade i min bror en macka och somnade i soffan efter att ha bett far/bror väcca mig vid klockan fem. Vid fem blev jag väckt och med minsta möjliga träninglust hos mig åkte bror&jag till Fysiken och gymmade. Jag har ont i benen och magen och efter att ha blivit mutad med löfte om sushi på hemvägen gav jag mig dessutom in på en sit-upstävling innan vi skulle stretcha. Jag vann. :) Sen hem alltså, med stopp på SuperSushi för att köpa den utlovade sushin. Den bar vi med oss til stationen och smällde i oss på tåget - jag är fortfarande mätt och det var verkligen jättegott. Länge sen jag åt sushi.

Nu är jag hemma och vråltrött och har ytterligare en gång fått bekräftat att jag är mästare på att ringa folk otajmat. Förstår inte hur det kan slå fel nästan varje gång. Murphy i farten i igen antar jag. Nu ska jag plocka ur min träningsväska och matväska och duscha. Sen ska jag kura ihop mig i en trött liten boll i sängen och sova.

2 kommentarer:

Ocke sa...

Du vann för att jag lät dig, nästa gång... ;P

pictures of me sa...

jag älskar din nya blogglayout!!